Min oplevelse hos nordisk tantra:
Mit første møde med Nina, var telefonisk. Her blev jeg mødt af en meget nærværende, anerkende og kærlig kvinde. Jeg fik svar på mine spørgsmål og mødt i min usikkerhed. Vi fik sat en god ramme for første behandling som skulle udspringe fra mit hjerte chakra.
Ved fremmøde blev jeg mødt af den samme nærværende, blide og kærlige energi. 
Behandlingen startede med en god snak om rammer, massagen og hvad der skulle foregå. Samt en snak om hvad jeg gerne ville have ud af behandlingen. Nina har en energi der gør at jeg hurtigt blev tryg og kunne slappe helt af inden massagen. 
Massagen var en helt ny og smuk oplevelse af dyb sanselighed, berøring, nærhed mellem os, en kærlig atmosfære samt helt trygge rammer. Det var smukt at mærke den energi udveksling der foregik under massagen. Det var spændende at mærke i hvilke typer berøring jeg er mest sanselig. Og en god oplevelse at kunne læne mig tilbage, tage imod og lade energien flyde.
Efter massagen var jeg helt afslappet og der var en god afsked. 
Jeg glæder mig til at arbejde videre med sanselighed og connection mellem krone, hjerte og hara chakra (hvilket er min motivation). Har bestilt min næste tid, og glæder mig til et spændende og udviklende forløb hos Nina.  
Jeg kan give min varmeste anbefaling til alle som ligesom mig ønsker at arbejde med energi, hjerte og sexualitet til at kontakte nordisk tantra.
 
Louise (45 år)

Kære Nina.

Jeg har været hos Nina Vinther til 3 tantrabehandlinger med samtale og det er netop kombien, der var super godt for mig. Nina er en meget profesionel, nærværende og god lytter med mange gode brugbare råd. Selve tantramassagen var god, dejlig, nærværende, kærlig, tilstedeværende og meget afslappende. Jeg havde det super godt i min krop bagefter, både fysisk, psykisk og mentalt. Jeg glædede mig til hver gang, jeg skulle hen til hende. 1. og 2. gang var med mange tårer, men 3. gang var med et stort smil. 
Jeg er overbevist om at det var kombien med samtale/ massagen der var ideel for mig. Jeg kan varmt anbefale hendes form. 
Jeg vil helt sikkert vende tilbage. Kærligst Aida. En meget tilfreds klient. 

I det lille Helsehus blev jeg straks mødt af en varm, fin stemning og Ninas ro og trygge nærvær. Jeg oplever Nina som en kærlig, nærværende kvinde med etikken i top og en fantastisk formidler af grænser. Jeg fik åbnet op for, at jeg alt for mange steder i livet ikke lytter nok til mig selv og mine grænser, men istedet har så travlt med hvordan andre har det, at jeg ikke tør sige mig selv højt af frygt for at såre og dermed går jeg på kompromis med min sandhed. - Og så går meget glæde, sanselighed, frihed og livskraft til spilde!

Både vores indledende samtale og selve den efterfølgende kropslige behandling fik fokus på, at jeg mærker mig selv og kommunikerer/siger til og fra. Det har været en skøn og sanselig oplevelse at få behandling hos Nina og rørende kun at fokusere på at nyde og samtidig træne at sige til og fra. Mest af alt har det givet mig inspiration med videre til at sige mig selv højt og turde tage livet endnu dybere ind. Jeg kan kun anbefale alle at give sig selv den gave at besøge Nina hos Nordisk Tantra.

Kærligst, Louise

 

 

Terapi hos Nina Søs Vinther har gjort mig i stand til at løfte mig ud af en svær og fastlåst situation i mit liv. I løbet af få sessioner kunne jeg sortere mere rationelt i mine tanker og følelser og handle mere konstruktivt. Nina er tillidsvækkende, nærværende og metodisk.

1000 tak! - Sófía

Tantrabehandling hos Nina Søs Vinther kan stærkt anbefales, hun har en empatisk og meget finfølende fornemmelse for hvad der foregår i klienten.
Det er meget trygt at komme i hendes behandling.
Jeg selv var meget skeptisk, vil denne form for behandling være godt for mig? ville jeg få modet til at kunne give udtryk for mine behov? Få lov til at føle glæden?
Jeg er blevet mere bevidst om at kunne til og fra - bede om mere - at det ikke er farligt/forkert at give udtryk for behov - at der ikke ligger forventning/krav i berøringen, jeg skal indfri, at min grænser ikke  bliver overskredet.
Til kommende klienter hos Nina - glæd jer hun er bare så tryg at være med.
 
Anne-Lise Pedersen

Tak til Nina Søs og Nordisk Tantra.
Har du brug for et tantrisk kærligt bevidst skub hjem eller at forbinde dig med det du allerede er nemlig kærlighed, så vil jeg anbefale Nordisk Tantra og Nina Søs som behandler!
Jeg var et sted i mit liv hvor nænsomhed og vågenhed var et must for at kunne åbne op i mit hjerte, sjæl og krop igen. Hos Nina oplevede jeg at blive mødt lige der hvor jeg var både i samtale og kropsbehandling.
Det var som at få et blidt pust og skub ud på livets kærlige sti igen. Tak Nina - for din fantastiske empatiske tilgang og vågenhed. Du formår netop i din væren at lyse og være autentisk i dit hjerte og egen integritet – TAK

Lene

 

PAR-KURSUS

Min hustru og jeg gennemgik her i slutningen af december måned 2017 et mini tantra massage kursus for par hos Nina Søs Vinther.

Det var et virkelig udbytterigt kursus. 
 
Kurset startede med en god snak om vore erfaringer med tantra, og vi fik verificeret de overordnede rammer og lidt om hvad kurset ville komme til at omfatte. Nina har en tillidsfuld personlighed der gjorde at vi begge hurtigt blev trygge og kunne slappe helt af både inden og under massage kurset. 
 
Vi fik først og fremmest - og inden vi gik igang med den gensidige tantra massage - lært at kommunikere sammen på en helt enkel måde omkring tantra massagen. Og uden at der på nogen måde gik “klinisk behandling i forløbet”, fik vi begge lært en masse teknikker og om hvilke typer af massage og berøring der giver os hver især, mest sanselighed og nydelse.
  
Vi glæder os derfor begge til - her i det nye år - at arbejde videre med alle de fantastiske sanselige teknikker som kroppen, hjertet, sexualiteten og ikke mindst vores kærlighed til hinanden, utvivlsomt styrkes af.
 
Kærlig hilsen
 
Lene & Niels